MARIA VEITOLA ERITYISEN KIITOLLINEN NJASSALLE TUESTAAN

Ote teoksesta Veitola (toim. Maria Veitola, kust. Johnny Kniga, 2018)

Mä aina joskus törmään baarissa yhteen Radio Cityn sen aikaiseen uutistoimittajaan, joka edelleen haluaa joka kerta muistuttaa mua, kuinka hauskaa eräät toimituksen miehet pitivät mun kustannuksella työpaikalla. Aamupalaverissa tiputtelivat kuulemma kyniä ja papereita lattialle ihan siksi, että samalla kun niitä noukki pöydän alta, saattoi katsoa mun hameen alle.

Mutta siellä toimituksessa oli myös aarteita. Njassa, joka on nykyään Radio Helsingissä töissä, otti mut siipiensä suojaan ja auttoi ja opasti mua kaikessa. Mulle ei ollut työpistettä mutta sain käyttää hänen pientä huonettaan. Se tuki oli tosi merkittävää. Njassa opetti mut myös biittimiksaamaan vinyylilevyjä. Kun sillä oli dj- keikka Nylon-klubilla, sain mennä alkuillasta ennen kuin yleisöä oli tullut paikalle, opettelemaan Njassan kanssa miksaamista.

Ensimmäinen suora lähetys, mihin pääsin mukaan, oli Njassan ja Ruben Stillerin aamuohjelma. Kelatkaa nyt, olin 21-vuotias maalaistyttö, sain puhua heidän kanssaan Helsingin cooleimmassa radiossa, ja he kysyivät, mitä mieltä mä olin mistäkin asiasta. Se oli ihan mieletöntä. Että mun ajatuksilla oli jotain merkitystä. Kun mä oon myöhemmin elämässä kiittänyt Njassaa siitä, että hän antoi mulle tilaa. Njassa sanoo omaan tyyliinsä vähän kryptisesti, että:

” Sä olit valittu. Se oli heti selvää.”

Kuvassa Marian lisäksi myös artikkelissa mukana oleva Ruben Stiller ja Tuomas Enbuske.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.