RADIO MUSA, TAMPERE, 1989-1991, NINA MALMBERG (ENT. KUJANSIVU) MUISTELEE

Malmberg vaikutti asemalla toimittajaharjoittelijana 1.-30.3.1990 välisenä aikana. Ks. myös myöhemmästä toiminnastaan infoa:http://freeluettelo.fi/sites/default/files/curriculum_vitae-2015.pdf

Vedin tunnin mittaista ohjelmaa, jonka suunnittelin ja tein aika lailla itsenäisesti. Musiikkia, puhetta ja hyvää fiilistä. Kaiken sain itse päättää. ”

Kysyttäessä erityisen mieleen painuvia juttuja tuohon aikaan liittyen, haastateltavan mieleen lähinnä tulee pikkujoulut. ”Oli hauskaa. Niin hauskaa, että kotiin lähtiessä radioaseman talon edessä olevan parkkipaikan jäisyys oli liikaa. Tuli otettua yhteen jään ja leuan kanssa. Piti lähteä ensiapuun tikattavaksi. Leukaan tuli pari tikkiä ja jäi pysyvä arpi niistä kekkereistä. Tosin siihen jäiseen parkkipaikkaan olisi voinut joutua tekemään tuttavuutta selvin päinkin… 

Nautin siitä, että sai jutella kuuntelijoille tärkeistä asioista. Rakentaa hyvää fiilistä musiikilla ja miettiä, mistä asioista niiden lomassa juttelisi. Musa ja spiikit piti saada toimiin samaan suuntaan. 

Sitä kaipaa televisiota tekevänä, että ei ollut jatkuva paine taistella frameja ja sekunteja vastaan. Aikaa oli riittävästi. Kiireettömyys. ”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.