RADIO SAIMAAN AALLOT, LAPPEENRANTA, UUSIA TOIMITTAJIA SAIMAAN AALLOILLE (LEHTIARTIKKELI, OSA 4)

Saimaan Aallot lähettää hätäkutsuja ja – ilmoituksia, milloin tämä on tarpeen ihmishengen tai omaisuuden pelastamiseksi.
Ohjelmatoiminnan tasapuolisuutta vaalimaan ja kehittämään perustetaan alueen asukkaista koostuva ohjelmaneuvosto, joka voi tehdä esityksiä ja ehdotuksia ja esittää kritiikkiä tarpeellisiksi katsomissaan asioissa. Ohjelmaneuvosto valitsee yhdessä tarpeellisten viranomaisten tai eri yhteisöjen edustajien kanssa kunkin kuukauden sävellahjakeräyksen kohteen, jonka tulee olla mielellään paikallinen, arvokas ja yleistä hyvää edistävä.
Saimaan Aallot on kaikessa toiminnassa ennen muuta eteläkarjalaisten oma radioasema ja vaalii kuuluvuusalueensa asukkaiden tiedonsaannin ja sanomisen vapauden etua.
Toimituksen ohjelmien otsikointiin kehitetään paikallisesta perinteestä, tavoista ja kulttuurista lähtevä iskusanasto, jonka tarkoituksena on rikastuttaa paikallista kieltä ja luoda nasakkaa ja läheistä tuntua ohjelmille.

Kiitos artikkelin toimittamisesta: Ulla Ylönen.

Juttu on julkaistu alun perin Etelä-Saimaa- lehden 23.8.1985 ilmestyneessä numerossa, luettavissa kuvien kera alla myös.

Esaimaa 23081985

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.