PAIKALLISRADIOIDEN MUSIIKILLISIA MUISTELMIA PER ARTISTI: ROBERT PLANT, JIMMY PAGE & LED ZEPPELIN

ROBERT PLANT, JIMMY PAGE & LED ZEPPELIN

1990 Hurting kind (I`ve got my eyes on you) (Robert Plant)

Kuulin biisiä American TOP 40:ssa ja myös kerran noihin aikoihin ilta-ajelulla isäni autokyydillä Pornaisten ja Sipoon rajamailla, perjantai-iltana heti Radio Ykkösen Eurohits- ohjelman lähetyksen jälkeen, yhteislähetyksenä Radio Päkästä kuunneltuna.

1993 29 palms, I believe, Calling to you (Robert Plant)

Em. Radio Ykkösen ohjelmassa ko. biisejä kuului kuin myös Coca-Cola Eurochart HOT 100:ssa ja ensiksi mainittu Radio Cityn Power 96- ohjelman Kuuntelijoiden lista- osiossa.

1994 Shake my tree (Coverdale-Page)

Muistaakseni ainakin ko. biisi soi kyseiseltä, David Coverdalen ja Jimmy Pagen duolevyltä em. Radio Ykkösen ohjelmassa. Eurohitsin juontaja Jay Jay Leskinen oli aiemmin infonnut kyseisen äänitteen julkaisusta ja olin päättänyt hankkia sen sitten myöhemmin myös. Ja kun tuo biisi soi ohjelmassa, laitoin radion kiinni odottaen mieluummin sitä hetkeä kun äänitteen saan käsiini. Jay Jay oli kertonut myös kiinnostavan faktan, Bad English- yhtyeessä soittaneen Rick Phillipsin soittavan ko. äänitteellä miksi se erityisesti kiinnosti. Hankin kasetin sitten, tosin se jäi kuitenkin vähemmälle huomiolle sitten. Tätä nykyä olen kaikesta Covedalen tuotannosta kiinnostunut.

Radiosta kuului 1990-luvulla myös Plantin ja Pagen kuuluisiksi tehneen yhtyeen, Led Zeppelinin musiikkiesityksiä. Stairway to heaven- biisin muistan kuuluneen Radio Etelän Äänen Torstain toivotuissa ainakin. Whole lotta love oli Radio Ykkösen kilpailuosion (urheilulähetyksissä) tunnarina, instrumentaalina.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.