RADIO OIKEA ASEMA, KUOPIO, VESA TOIVASEN MUISTELMIA TEMPAUKSESTA, VALOKUVIEN KANSSA

Oikealla Asemalla teimme tunnetusti historiaa ja yllätyksellisiä vetoja. Tässä pari kuvaa konreettisesta sellaisesta. Minut vedettiin Väinölänniemeltä taivaalle muskeliveneen perässä nousuvarjolla. Tekniikkaa ja lähetysautoa, sekä myös nämä kuvat pokkarilla ottanut Timosen Pekka teippasi käteeni Sultan-kondomein ja ilmastointiteipein kosteudelta suojatun langattoman mikrofonin. Samoin minulla oli kortonkiin suojattu nappikuulokeradio, josta kuulin juontajan, muistaakseni Ripatin Timon vetämän Oikean Aseman suoran lähetyksen. Oli upea fiilis havaita autossa kuuntelijoiden runsaus. Kun liitelin Vänärin ja radiotalon edustalla Kallaveden päällä raportoiden suorana radioon, pyysin niitä autoilijoita, jotka nyt näkevät nousuvarjon veneen perässä taivaalla, tööttäämään. Kallaveden ranta tuntui täyttyvän äänimerkeistä.

Laskeutuminen tapahtui Rönön salmeen, ja lähetys loppui kun veitsellä leikaten upotessani kortususojatun mikin kanssa veteen.

Oli elämäni toistaiseksi ja ilmeisemmin viimeinen kerta, kun luovutin kirjanpitäjälle kuitin, johon olin raapustanut selvityksen: Kondomit lähetystyöhön.

IMG_0328 IMG_0327

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.