RADIO ROY, ROVANIEMI, ANNETTE RINNE MUISTELEE

Minulla oli ilo ja kunnia työskennellä mm . Hannu Hannulan, Risto Nivan ja Hannu Takkulan kanssa.

Työhöni kuului yksi aamujuonto- torstai muistaakseni – jonka jälkeen minut kyydittiin radion autolla aina terveydenhuolto –oppilaitoksen pihaan, jossa silloin opiskelin. Opettaja kuunteli matkalla töihin , että sielläkö se vielä puhuu kun sen pitäisi kohta jo istua tentissä.

Lauantaisin ja sunnuntaisinkin tein juontoja, soittelin levyjä ja ajoin kaikki ohjelmat, mitä sen päivän aikana tuli. Siihen mahtui mm. levytoivekonserttia ja legendaarinen Roy kirppu- jossa välitin lastenrattaista auton pölykapseleihin tavaraa… Kerran tosin tuli puhelu, jossa kysyttiin, meneekö suoraan lähetykseen. Luojan kiitos ei, koska se jatkui – Sähän olit eilen Pohjanhovissa..? Että jokunen ihailijapuhelukin sitten.

Tähtihetkiä olivat varmaan bändien vierailut studiossa. Erityisesti muistan Raptorin ja Hausmyllyn vierailut. Ja mieleen on jäänyt myös Hannu Hannulan kuumailmapallolento ja suora raportointi sieltä suoraan studioon. – Tämä tippuu nyt! jne. huudahdukset ovat jääneet kyllä kovalevylle lähtemättömästi.

Studioon kannatti mennä kesken kaiken harkiten kun Nivan Risto oli juontamassa. Kerran osuin menemään. – Ja meidän Annettehan sieltä käveli studioon ja omistetaan seuraava kappale hänelle. Leevi and the Leavings- sopivasti lihava..

Takkulan Hannuahan naiskuuntelijat jumaloivat …sen ääntä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.