PAIKALLISRADIOIDEN MUSIIKILLISIA MUISTELMIA PER ARTISTI: KIRKA

KIRKA

1989 Anna käsi- albumi

Radiosta kuultuja listojen yhteydessä soitettuja kappaleita, varsinkin nimibiisi ja Yön lapsi jonka nauhoitin pian TV:ssä nähtyäni Radio Etelän Äänen Karin tiskivuoro- ohjelmasta

TDK D60-kasetille.

1990 Ota lähellesi-albumi

Radiosta kuultuja listojen yhteydessä soitettuja kappaleita. Albumin nimi biisi soi yleisesti eri radioasemilla. Kuulin sen Radio Kolmen I Peq U party-ohjelmassa enkä itse innostunut, toisin kuin äitini, biisin kuultuaan. Rakkaus ei kuole milloinkaan soi Radio Etelän Äänen em. ohjelmassa.

1991 Kasvot peilissä-albumi

Eri äänitelistaohjelmista tuttuja biisejä. Kauneimmat lauseet soi Radio Ykkösen Mycard-listaohjelmassa (äitini ei innostunut kuulemastaan) ja Kun yö tulee vastaan sekä Koko pitkän yön soivat ainakin Radio Päkän TOP TEN-ohjelmassa.

1992 Pyydä vain, Siniset silmät, Siks oon mä suruinen

Pyydä vain- biisin taisin Radio-3:sta äänittää isääni varten suunnitellulle menomusaa sis. kasetille. Siks oon mä suruinen soi Lahden Kanava 99:n listaohjelmassa. Kun tätä uutta materiaalia tuli ulos, ehkä jossain lehtijutussa todettiin että poikkeuksellisen pitkä aika on mennyt tähän levytykseen artistin edellisestä albumista ja sitten myös isäni totesi Haarajoella tietyssä kohdassa automatkalla että ei ole pitkään aikaan Kirkastakaan kuulunut mitään.

1994 Enkelten yö, Niin paljon se sattuu

Kun kuulin Enkelten yö- biisin ekaa kertaa, Radio Kolmessa?, en innostunut erityisesti mutta sittemmin meni hyvin läpi kiinnostuttuani tekijöistä.

1996 TunnetkoToukokuu, Odotan sinua kotiin, Aamuun asti tanssittiin, Yhtenä iltana

Ensiksi mainittu soi paljon eri radioasemilla. Tunnetko soi Radio Jannen lähetyksessä jossa Harry Saharanta järjesti skaban, montako kertaa biisissä toistetaan ”tunnetko”. En muista, otinko osaa mutta ainakin äitini kanssa ynnäilimme. Viimeinen biisi taisi soida Radio Alexin tauottomassa.

Artistin vanhemmat levytyskappaleet ovat myös tulleet tutuiksi radiosta. Surun pyyhit silmistäni- biisistä tykkäsin erityisesti sen voittaessa Syksyn Sävelen ja muistan kuulleeni sen ensimmäistä kertaa sen jälkeen Radio Kolmessa, laina-auton kyydissä, Järvenpään Haarajoella tietyssä kohtaa. Lauantai on yhtä rautaa- levytys oli Radio Etelän Äänen Aikuisten toivekonsertin tunnarina. Susanna soi v. 1997 Radio Novassa joulun aikoihin kun olin töissä silloisessa työpaikassani Tuusulan Kellokoskella.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.